Samtaleterapi og forældrerådgivning

Med afsæt i min praktiske erfaring som inklusionspædagog, rådgiver og psykoterapeut tilbyder jeg forældresamtaler

Familier er forskellige og ingen familier er perfekte. Børns problematiske adfærd er ofte et tegn på, at noget ikke fungerer så godt, som det kunne. Børn viser problemet, børn er ikke problemet.
Igennem forældresamtaler vil vi bl.a. kigge nærmere på de problemer, der kan ramme jeres familie. Hvad består problemet af, hvordan påvirker det familielivet? Hvordan ser det ud fra børnehøjde, og hvordan står det i vejen for det, som I gerne vil? Mit udgangspunkt er præget af nysgerrighed og tanken om, at børn gør det rigtige, hvis de kan. Ikke hvis eller når de har lyst.
I forældresamtalerne vil jeg sammen med dig/Jer kigge på problemet fra forskellige perspektiver.

Vi vil kigge på effekterne af problemet og hvordan det påvirker jeres familie.  Vi vil i samarbejde finde ud af hvilke indsatser og hvordan disse kan afprøves i hverdagen. Hensigten med forældresamtale er at skabe en bedre hverdag og at få trivslen tilbage i familien.

Jeg har mulighed for, at komme hjem til dig/Jer, så du/I ikke skal have problemer omkring pasning af barnet/børnene mens samtalen foregår.

Jeg har erfaring indenfor samarbejde med skoler, pædagoger, lærere, netværksmøder og andre relevante aktører, i forhold til at skabe de bedst mulige vilkår for jeres barn.

Pris for forældrerådgivning  

850 kr.
Varighed ca. 60 min.

Krav til rådgivning hjemme:
At det er muligt at være et uforstyrret sted, hvor vi kan tale i fortrolighed. At vi kan sidde evt ved et bord, da jeg medbringer et mindre whiteboard, som jeg skriver på undervejs i samtalen.

Betaling foregår kontant eller via mobilePay efter hver session.

Book en tid her!