Din psykoterapeut i Nordsjælland

Bor du i Allerød eller Nordsjælland og har brug for at tale med en erfaren psykoterapeut?

Eller kender du en, der har behov for at vende temaer som angst, uro, nevøsitet, tankemylder, depression, ensomhed, bekymringer og skoletræthed? Din psykoterapeut i Nordsjælland tilbyder samtaler for unge, voksne samt forældrerådgivning, så familien kan komme i trivsel igen. Jeg bor i Allerød og kører gerne ud i Nordsjælland og holder terapi samtaler.

Send mig en besked, så finder vi ud af, hvad der passer bedst for dig
på kontakt@dinsamtale.dk eller giv mig et kald på tlf. 21 28 55 66

Psykoterapeut Louise Kimmer

Psykoterapeut og pædagog, Louise Kimmer

Jeg er uddannet narrativ psykoterapeut og pædagog. Har 20 års erfaring i arbejde med børn, unge og voksne, herunder terapi, rådgivning, supervision og vejledning af pædagogisk personale. Som terapeut lægger jeg vægt på, at samtalerne sætter gang i reelle og mærkbare forbedringer.

Jeg har bl.a. arbejdet som frivillig rådgiver i Samtalehuset i Snekkersten, Nordsjælland i 4 år.

Som psykoterapeut har jeg tavshedspligt, modtager supervision løbende og deltager i relevante kurser.

Hvis du er i tvivl om terapi er noget for dig eller for jer som familie, er du/I velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Mere information

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og arbejder ud fra deres etiske regelsæt hvilket bl.a. betyder at jeg er underlagt tavshedspligt. Derudover modtager jeg løbende supervision, og går i egenterapi. For at holde mig up to date med det terapeutiske område deltager jeg løbende i kurser og workshops.