Terapi i Allerød

Bor du i Allerød eller Nordsjælland og har brug for at tale med en erfaren terapeut?

Eller kender du en, der har behov for at vende temaer som angst, uro, nevøsitet, tankemylder, depression, ensomhed, bekymringer og skoletræthed? Din psykoterapeut i Nordsjælland yder også forældrerådgivning, så familien kan komme i trivsel igen. Jeg bor i Allerød og kører gerne ud i Nordsjælland og holder terapi samtaler. Send mig en besked, så finder vi ud af, hvad der passer bedst for dig.

Mit navn er Louise Kimmer
Jeg er uddannet narrativ psykoterapeut og pædagog.

Jeg har 20 års erfaring i arbejde med børn, unge og voksne, herunder terapi, rådgivning, supervision og vejledning af pædagogisk personale. Som terapeut lægger jeg vægt på, at samtalerne sætter gang i reelle og mærkbare forbedringer.

Jeg har bl.a. arbejdet som frivillig rådgiver i Samtalehuset i Snekkersten, Nordsjælland i 4 år.

Som psykoterapeut har jeg tavshedspligt, modtager supervision løbende og deltager i relevante kurser.

Hvis du er i tvivl om terapi er noget for dig eller for jer som familie, er du/I velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Mere information

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og arbejder ud fra deres etiske regelsæt hvilket bl.a. betyder at jeg er underlagt tavshedspligt. Derudover modtager jeg løbende supervision, og går i egenterapi. For at holde mig up to date med det terapeutiske område deltager jeg løbende i kurser og workshops.